you-x-ventures-Ti7LQ0r-zy4-unsplash (1).

Anpassa Refapp

På vilka sätt går det att anpassa Refapp

efter dina behov? Här kan du läsa lite mer om ett par av våra funktioner!

Skapa egna frågemallar

Refapps formulärbyggare gör det enkelt skapa unika frågeformulär för ett särskilt projekt eller mallar att återvända inom företaget. Frågorna sparas så du enkelt kan "drag and droppa" dem i andra projekt.

Boka in referenssamtal

Om du vill boka in ett traditionellt referenssamtal via telefon är det smidigt att göra detta via Refapps kalenderbokningsfunktion. Vid referenstagningen kan du anteckna svaren direkt i Refapp så att du får allt samlat på ett ställe.

Integrera med ATS 

Med våra integrationer kan du enkelt initiera och överblicka dina digitala referenstagningar direkt i ditt ATS system.

GDPR & Integritetspolicy

När du genomför referenstagningar med Refapp så kommuniceras er integritetspolicy till både kandidat och referens. Vi kan även hjälpa er med en informationstext att använda i er integritetspolicy för att beskriva personuppgiftsbehandlingen. 

Välja språk

Med ett knapptryck väljer du om du vill kommunicera på svenska, engelska, norska, danska eller finska med kandidater och referenser.  

Begära in referensuppgifter

Välj om du vill lägga in referensernas kontaktuppgifter manuellt eller att begära in dem från kandidaten via Refapp. 

Införa användarrättigheter

I stora organisationer kan det vara smidigt att dela upp åtkomsten till olika funktioner i Refapp. Detta effektiviserar arbetet och gör det enkelt att hålla ordning bland frågemallar och företagsinställningar.

Koppla på Single Sign On (SSO)

Om din verksamhet stödjer Single Sign On kan du använda detta för inloggning i Refapp. Du behöver då bara logga in i systemet en gång och ni får både en bättre säkerhet och användarupplevelse. 

Säkerhet och bedrägeri

 Refapp lagrar din information säkert och krypterat så länge du önskar, därefter raderas den automatiskt. När du använder Refapp får du även automatiska varningar och förslag på åtgärder vid misstänkt bedrägeri i dina referenstagningar.  

Vill du ha en demo av Refapp? Antingen som fysiskt möte eller online. Hör av dig så berättar vi gärna mer.