Ett par av vårens mest gillade happenings i Refapp!

Digital referenstagning, Nyheter Emelie Dahl

Ipad with Refapp

En uppochnervänd vår är på väg in i sommar och vi är glada över att vi kunnat hålla ett högt tempo och vuxit i både antal kunder och medarbetare under de senaste månaderna. Och tack vare våra fantastiska användare som överöser oss med hejarop och feedback så har Refapp fått ett helt gäng nya funktioner och integrationer!

 

Refapp har blivit ännu mer automatiserat (för den som vill)

Nu kan våra användare nyttja ett helt automatiskt flöde i sina digitala referenstagningar, från det att du begär in referensernas kontaktuppgifter från kandidaten, till att du får en färdig sammanställning av alla svar i referensrapporten. Referenserna läggs till i Refapp, och utskick av frågeformulär och eventuella påminnelser rullar ut under tiden du gör annat. Smidigt!

 

Säkrare referenstagning med BankID-verifiering

Referenser kan nu verifiera sig även med BankID utöver LinkedIn eller Facebook.

 

Vi har teamat upp med ett flertal stora ATS-system

LinkedIn Talent Hub, Teamtailor, Workbuster, Visma Recruit och Jobylon har alla Refapp och digital referenstagning som en del i rekryteringsflödet. Och fler är på gång till hösten! Här kan du läsa mer om våra integrationer.

 

Ett litet urplock av andra nyheter vi släppt under våren är att...

  • det nu är ännu enklare att skapa egna frågemallar att återanvända själv eller dela med kollegor.

  • innehållet i mailutskick till både kandidater och referenser går att justera för att skapa bästa förutsättningar för en träffsäker referenstagning.

  • vår grymma Customer Success Manager, Ebba håller regelbundna, öppna webinar för användare att signa upp sig på för att få en flygande start i Refapp och en genomgång av senaste nytt i systemet.

  • och vi har ägnat lite extra kärlek åt alla våra användare där ute vars hjärtan slår lite extra för överblick, effektivitet och ordning. Med smarta notiser och sökfunktion är det enkelt att ha koll.

Bland annat.

 

Och våra kära utvecklare sitter just i denna stund och gottar sig med annat som är på gång inför hösten. Vi är med andra ord taggade både på semester, och att semestern ska vara slut. Stort tack till alla våra kunder, användare och partners som i tajt dialog med oss bidrar till att göra Refapp bättre och bättre. Ha en skön sommar!