Refapp och Millnet integrerar för en smidig referenstagning

Emelie Dahl

På Refapp jobbar vi vidare med att bygga värdefulla och långsiktiga samarbeten med målet att möjliggöra för så många som möjligt att genomföra bättre referenstagning, och att skapa en röd tråd genom hela rekryteringsprocessen. Nu kan även användare av Millnet enkelt arbeta med Refapp och digital referenstagning!
 

Vi pratade med Susanne Johansson, verksamhetskonsult på Millnet, om vårt samarbete:

 

"Vi tror på programvaror som kompletterar varandra. Då våra kunder har behov av olika funktioner/system tror vi på lösningar som integreras och skapar en unik fördel för kunden. Vi på Millnet letar ständigt efter möjligheten till nya samarbeten för att kunna erbjuda våra kunder de bästa.

Susanne Johansson

När vi fick tips om en samarbetspartner gällande digital referenstagning, dvs Refapp, av en befintlig kund tog vi kontakt direkt. Eftersom de som oss är vana att jobba med integrationer togs beslutet ganska snabbt att inleda ett samarbete. Vi på Millnet har fått bra support både under och efter utvecklingstiden och är mycket nöjda med den positiva inställning alla har. Att lösningen som vi tog fram tillsammans dessutom blev smidig och snygg gör ju inget."

 

- Susanne Johansson, verksamhetskonsult på Millnet.

 

Om Millnet

Millnet AB har i över 20 år utvecklat produkter och lösningar som förenklar och effektiviserar administrativa verksamhetsprocesser åt projekt- och personalintensiva företag och organisationer. Vår vision är att med moderna webbaserade och branschspecifika produkter vara den ledande leverantören av verksamhetssystem inom områdena bemanning, rekrytering, projekt- och tidsredovisning.

 

Vill du veta mer om digital referenstagning med Refapp och hur vår integration med Millnet ser ut? Boka gärna en demo!