Säg hej till en sömlös rekryteringsupplevelse med Refapp och TalentAdore!

Nyheter Emelie Dahl

Kopia av Refapp Integration Partner (1200 × 627 px) (1920 × 1080 px) (3)

Vi är glada att meddela vår nya integration och partnerskap med TalentAdore, det globala HR-teknikföretaget som fokuserar på att återinföra den mänskliga touchen i rekrytering. Genom vår integration kan användare samla kandidatinsikter direkt från TalentAdores AI-assisterade rekryteringsprogramvara, TalentAdore Hire.

"I vår strävan att öka den mänskliga touchen i rekrytering utvecklar vi kontinuerligt antingen ny funktionalitet själva eller introducerar bästa möjliga partnerlösningar.

Refapp är ett utmärkt exempel på en ledande partnerlösning. Det förbättrar kvaliteten på referenstagningar avsevärt, underlättar inhämtningen av pålitlig information och säkerställer rättvis behandling av alla kandidater.

Våra kunder har efterfrågat och välkomnat Refapp som ett avgörande verktyg för att ytterligare förbättra sina rekryteringsprocesser. TalentAdores och Refapps ambition är att gå bortom någon annan typisk integration. Vi strävar efter en oöverträffad användarupplevelse genom en sömlös integration och toppmodern teknik, allt tillgängligt direkt inom TalentAdore Hire." - Saku Valkama, VD för TalentAdore.

Vi är så glada att hjälpa till att effektivisera rekryteringsprocessen och tillhandahålla sömlösa referenstagningar för våra kunder, vilket frigör värdefull tid att fokusera på andra steg i rekryteringen och att skapa en positiv kandidatupplevelse.

Vill du veta mer om integrationen? Kontakta oss!