Full fart i Refapp - Vad har hänt sen sist?

Emelie Dahl

Vi jobbar ständigt med att utveckla Refapp och digital referenstagning för våra användare. Och det händer grejer! Här är ett litet urplock av våra nya funktioner och annat roligt som hänt det senaste.

 

Refapp + Teamtailor = sant

För dig som använder Teamtailor går det nu att koppla ihop oss. Integrationen innebär en automatisk inbjudan av nya Teamtailor-användare till Refapp, ett automatiskt upplägg av projekt (tjänster) och kandidater i Refapp och ett klick för att publicera referensrapporten tillbaka till Teamtailor.

 
 
 

Koppla på Single Sign-on och slipp hålla ordning på ännu ett lösenord

Om din verksamhet stödjer Single Sign-on har ni nu möjlighet att koppla på det och du behöver då bara logga in i systemet en gång - smidigt! Om du är intresserad av detta, hör av dig till oss för mer detaljer.

 

Well, hello there! Refapp is now available in English

You can now choose whether you want Refapp in Swedish or English. Your choice will not affect your communication with candidates and references, only your view of the system. (And obviously, there are settings to communicate with candidates and referees in English. But that is old news...).

 

Refapps Hjälpcenter är uppe

Har du frågor om hur du använder systemet så kan du enkelt söka dig fram till både supportartiklar och guidande videos i vårt Hjälpcenter. Centret är under uppbyggnad och vi fyller på med mer innehåll allt eftersom. Hittar du inte vad du letar efter? Hör av dig! Du kan alltid nå oss på telefon eller genom att maila oss.

 
 

Forskningsbaserad referenstagning

Vi ville gå till botten med vad forskningen visar om hur validiteten på referenstagningar ser ut. Och vi ville särskilt veta på vilka sätt det går att höja validiteten. Refapp gick därför ihop med Anders Sjöberg, docent och lektor vid Stockholms universitet, och Sofia Sjöberg, psykometriker och filosofie doktor i psykologi, på företaget Psychometrics.

Vi sammanfattar resultatet av deras studie i detta whitepaper, men du kan även läsa hela rapporten om du vill grotta ner dig mer.

 

Flyttlasset har gått

Vi har flyttat från Ullevigatan och bor sedan några veckor på Östra Larmgatan 13, mitt i Göteborg. Nu har vi skruvat klart och kaffebryggaren är på plats. Välkommen in på en kopp om du har vägarna förbi!

Och det var allt för denna gången, hej så länge!

/Emelie på Refapp