Untitled design (69)

Integrationer och Partners

Våra integrationer gör det enkelt att skapa ett smidigt arbetsflöde genom att initiera och hantera dina referenser direkt via ditt HR- och rekryteringssystem

Scrolla ner

ATS

Teamtailor

Teamtailor är revolutionärer inom HR teknologi och har förändrat hur företag runt om i världen tänker kring rekrytering sedan 2013. Sanningen är: bra rekrytering börjar med dig. Teamtailor ger dig möjlighet att skapa en oförglömlig kandidatupplevelse och bygga relationer med rätt talang för ditt företag med ett allomfattande och användarvänligt ATS.

ATS

Workable

Workable är världens ledande plattform för rekrytering och HR-hantering. Organisationer som använder Workable kommer snabbare från ansökan till erbjudande, med automatiserade och AI-drivna verktyg som hittar och föreslår kandidater, förenklar beslutsfattandet, effektiviserar rekryteringsprocessen och förbättrar medarbetarhanteringen.

Assessment

Bryq

En prisbelönt talent intelligence lösning som förändrar hur ni rekryterar och hanterar talanger. Använd objektiv data och psykologi för att eliminera kognitiv bias i anställningsprocessen, främja intern rörlighet och utveckla er företagskultur.

Koppla Bryqs kompetensramverk till Refapp. Kontakta oss för att få veta mer!

Assessment

Alva

Alvas psykometriska tester har skapats av psykometriker, datavetare och experter inom talent acquisition och kombinerar ledande vetenskap inom psykologiska mätningar med avancerad maskininlärning. Tillsammans bildar de en plattform för kandidatbedömning som gör rekryteringen bättre för alla.

Koppla ihop Alvas kompetensramverk med Refapp. Kontakta oss för att få veta mer!

Assessment

Assessio

Assessio är Nordens ledande konsultbolag specialiserat på strategisk HR med digitala lösningar för rekrytering och utveckling. Genom tester och verktyg ger vi våra kunder datadrivna insikter om befintliga och nya potentiella medarbetare.

Koppla ihop Assessio med Refapp. Kontakta oss för att få veta mer!

Assessment

Aon

Aon finns till för att forma beslut till det bättre - för att skydda och berika livet för människor runt om i världen. Våra medarbetare förser kunder i över 120 länder med råd och lösningar som ger dem tydlighet och självförtroende att fatta bättre beslut för att skydda och utveckla sin verksamhet.

Koppla ihop Aons kompetensramverk (ADEPT-15 eller Shapes) med Refapp. Kontakta oss för att få veta mer

Assessment

Lindelöw and Partners

Lindelöw & Partners syftar till att utveckla och kvalitetssäkra rekryterings- och HR-processer för att öka effektiviteten i alla typer av organisationer. Vi erbjuder tjänster avseende utbildning samt operativt rekryteringsstöd.

Koppla ihop Lindelöw & Partners kompetensramverk med Refapp. Kontakta oss för att få veta mer

Assessment

Master

Masters lösningar utgör en komplett och lättanvänd svit av professionella HR-bedömningsverktyg som skapar unika arbetsflöden och tillhandahåller resultatanalyser som stöds av våra HR-rådgivningstjänster. Kombinera dessa verktyg och bli expert inom området!

Koppla ihop Master med Refapp. Kontakta oss för att få veta mer

Assessment

SHL

SHL:s vetenskap och teknologi maximerar potentialen hos ditt företags största tillgång - dina medarbetare. Från Talent Acquisition till Talent Management hjälper vi dig att skapa den mångsidiga, flexibla och innovativa arbetsstyrka som du behöver för att lyckas i en oförutsägbar miljö.

Koppla ihop SHL med Refapp. Kontakta oss för att få veta mer

Screening

Veremark

Veremark är en innovativ tjänst för bakgrundskontroll i rekryteringsprocesser som hjälper dig att lära känna dina kandidater bättre. Veremark gör det möjligt att smidigt verifiera befintliga eller potentiella anställdas referenser, samtidigt som du ger bästa möjliga kandidatupplevelse.

Erbjudande: En kostnadsfri 30-dagars provperiod av Refapp för Veremark kunder.

HRIS

Remote

Remote hjälper företag i alla storlekar att hantera sina heltids- och kontraktsanställda runt om i världen. Vi tar hand om internationella löner, förmåner, skatter, aktieoptioner och efterlevnad, i dussintals länder.

Screening

Hubert

Hubert använder AI-teknik för att automatisera de tidiga stegen i screeningprocessen och gör det möjligt för rekryteringsteam att lägga sin tid där den gör bäst nytta. Använd Hubert för att automatisera den första gallringen från ansökan till ett urval av de mest lovande kandidaterna.

Ta reda på mer.

ATS

Talentech

Talentechs HR-plattform främjar utveckling genom hela medarbetarresan, från att attrahera rätt kandidater till att rekrytera, onboarda, engagera, utveckla och offboarda medarbetare. Verksamma i 7 länder med 200+ anställda och hanterar över 10 miljoner ansökningar varje år.

ATS

Lever

Topprankad rekryteringslösning som hjälper dina talangteam att skala upp rekryteringsinsatserna och anställa snabbare. Utveckla ditt företag med Lever idag.

ATS

Visma

Visma Talent Solutions hjälper organisationer att skapa legendariska arbetsplatser genom programvara som stöttar dig genom hela anställningsresan, från hej till hejdå. Vårt automatiserade, träffsäkra och transparenta rekryteringsverktyg gör det möjlighet att anpassa rekryteringsprocessen efter din organisations unika behov.

ATS

Intelliplan

Intelliplan är Nordens marknadsledande affärssystem för bemanning och rekrytering. Du får allt du behöver från sälj, bemanning, rekrytering och ekonomi samlat i ett och samma system.

ATS

Recruitee

Recruitee levererar den kompletta lösningen för att hjälpa team att anställa bättre tillsammans. Tusentals tillväxtföretag som Taco Bell, M&S och Staples använt Recruitees rekryteringssystem för att hitta, intervjua och anställa de bästa talangerna.

ATS

Bullhorn

Förvandla er verksamhet med Bullhorns programvara för rekrytering. Bullhorn är världsledande inom programvara för bemanningsbranschen. Mer än 10 000 företag förlitar sig på Bullhorns molnbaserade plattform för att driva sina bemanningsprocesser från början till slut.

ATS

SmartRecruiters

Gå från traditionell programvara till en global talent acquisition svit som är användbar på insidan, flexibel och ansluten till världen på utsidan. SmartRecruiters rekryteringsplattform för företag ger en gränslös användarupplevelse som ger ditt team den talang, de verktyg och de insikter de behöver för att lyckas med sina rekryteringar.

ATS

Workbuster

Stärk ert arbetsgivarvarumärke, attrahera och engagera de bästa kandidaterna och förbättra kvaliteten i er urvalsprocess med Workbuster. I kombination med en karriärsida som effektivt omvandlar talanger till kandidater, bygger ni en kompetensdatabas som automatiskt matchar personer med lediga tjänster.

ATS

Ponty

Ponty erbjuder ett komplett, modernt, effektivt och lättanvänt rekryterings- och CRM-system för rekryteringsföretag, executive search och interim.

ATS

Jobylon

Ledande plattform för talangrekrytering för stora arbetsgivare. Jobylon gör det möjligt för rekryterare att anställa rätt talang snabbt och smidigt. Förenkla hela din rekrytering med en enda plattform, integrera sömlöst med dina nuvarande arbetsflöden och anpassa dem för att hantera även de mest komplexa processerna inom din organisation.

ATS

Greenhouse

Anställ rätt person i varje roll. Från sourcing till strukturerade intervjuer och onboarding - Greenhouse ger dig verktygen för att fatta bättre, rättvisare och säkrare anställningsbeslut.

ATS

We Select

Hitta din nästa medarbetare med smart annonsering. Vill du nå fler toppkandidater, tillsätta dina lediga tjänster snabbare och sänka dina rekryteringskostnader? Säg hej till We Select! Vår smarta annonsering gör det enkelt att attrahera och rekrytera toppkandidater.

ATS

Higher

Higher är ett skalbart rekryteringsverktyg som förbättrar ansökningsprocessen för kandidater samt ökar effektiviten och träffsäkerheten för företag. Vi ger ett bättre helhetsintryck samt en högre, kvalitativ representation av dina kandidater.

ATS

JobAdder

JobAdder är ATS och CRM som rekryterare älskar att använda. Den är gjord för rekryteringsbyråer, bemanningsföretag och talent acquisition-team som vill ha allt på ett ställe, utan komplexitet. Använd den som en fristående plattform eller plug and play med 10+ tillägg, 100+ partners och 200+ jobbsajter för att skapa en anpassad lösning för rekryteringshantering.

ATS

Ashby

Ashby är ett allt-i-ett-rekryteringsprogram som samlar ATS, analysverktyg, schemaläggning och CRM i en komplett lösning.

HRIS

Workday

Workday är en ledande leverantör av molnapplikationer för ekonomi och HR, som hjälper kunder att anpassa sig och utvecklas i en föränderlig värld.

Assessment

Rekryteringsinstitutet

Rekryteringsinstitutet är en oberoende aktör som granskar urvals- och rekryteringsprocesser med syfte att främja fördomsfria processer och en rättvis, jämlik och inkluderande arbetsmarknad. Läs mer.

Assessment

Home of Recruitment

HOME of Recruitment boostar er rekrytering. Vi hjälper er att rekrytera och vi utvecklar ert rekryteringsarbete med rådgivning och utbildning inom kompetensbaserad rekrytering. Använd Home of Recruitments kompetensramverk i Refapp. Kontakta oss för att få veta mer!

Assessment

TQ Nordic

TQ Nordic (tidigare Talent Q) erbjuder forskningsbaserade psykometriska tester som ger organisationer bästa förutsättningar att rekrytera rätt samt verktyg och lösningar för att utveckla individer och grupper. Tillsammans med våra kunder verkar vi för att varje medarbetare och ledare ska komma till sin bästa rätt och på ett hållbart sätt skapa värde för sin organisation. 

Kompetensramverket PQ38 finns mappat i Refapp. Kontakta oss för att få veta mer

ATS

Factorial

Factorial är en ledande HR-programvara för små och medelstora företag som omvandlar långsamma och manuella processer till att bli integrerade och effektiva. Den användarvänliga allt-i-ett-plattformen automatiserar traditionellt tidskrävande uppgifter och gör det enklare för företag att fokusera på det som är viktigt på riktigt: människor och tillväxt.

HRIS

SAP SuccessFactors

Ta ditt företag till nästa nivå med en global AI-aktiverad svit som skapar förutsättningar för varje individs framgång och driver organisationens smidighet i stor skala. Förändra hanteringen av humankapital (HCM) med SAP SuccessFactors. Vår HR-programvara levererar upplevelser som hjälper dig och dina anställda att nå sina mål.

HRIS

Milient

Med Milient får du projektledning, tidrapportering, resursplanering och fakturering i ett och samma system. Det blir inte lättare.

ATS

TalentAdore

Mänsklig rekrytering är lönsam. Svårt att attrahera och rekrytera de rätta talangerna? Genom att erbjuda en så bra kandidatupplevelse som möjligt kan ni få företaget att växa! Ta hjälp av TalentAdores AI-baserade rekryteringssystem för enkel, effektiv och lyckad rekrytering.

Assessment

Thomas International

Ta smartare rekryterings- och utvecklingsbeslut och förutse vilka kandidater som sannolikt kommer att lyckas i en roll. Thomas Internationals kompetenser kan nås av gemensamma kunder hos Refapp och Thomas via Refapps CBR-modul. Kontakta oss för att få veta mer.

Screening

Tengai

Tengai är en lösning utformad för att förenkla screeningfasen genom att leda kandidater genom en strukturerad intervju samtidigt som relevant data samlas in. Tengais kompetenser kan nås av Refapps och Tengais gemensamma kunder via Refapps CBR-modul. Kontakta oss för att få veta mer.

Assessment

Assessfirst

Med hjälp av avancerad beteendevetenskap och AI hjälper vi organisationer att växa snabbare. Använd Refapp i kombination med AssessFirsts lösning för bedömning av soft skills för att upptäcka potentialen hos dina kandidater och fatta mer välgrundade rekryteringsbeslut. Läs mer och få en kostnadsfri 30-dagars provperiod.