Vilket år vi haft på Refapp! Och vad väntar framöver?

Emelie Dahl


Det har hänt mycket hos oss under det här året! Vi har vuxit från två till sju medarbetare, bytt kontor, byggt massor med nya funktioner och gått från nio till över 80 kunder.


Varje år genomför våra användare nu nästan 60 000 referenstagningar med Refapp! Detta gör att vi nu har möjlighet att faktiskt bidra till forskningen med vår data i valideringsstudier. Vår ambition är också att på sikt kunna hjälpa er att analysera de svar ni får in från referenstagningarna genom att ställa dessa mot normgrupper av andra svar i Refapp.


Utöver vidareutvecklingen av Refapp så ser vi också fram emot att under nästa år fortsätta vårt samarbete med docent och lektor Anders Sjöberg. Syftet är att använda vår plattform för personlighetsbedömning av kandidater. Vi genomför just nu en pilot i att ta fram personlighetsprofiler på kandidater utifrån observerad bedömning från referenserna, som ett komplement till självskattning med personlighetstester. Spännande, eller hur?! Vi håller dig uppdaterad, både här på bloggen och på LinkedIn, Facebook och Instagram.


Tack för ett fantastiskt år, för alla glada hejjarop och goda samarbeten! Vi önskar dig och alla våra kunder en god jul med digitala referenstagningar som rullar in under tiden du tar igen dig i soffan.


/Gänget på Refapp