Digital referenstagning med Refapp i Varbi rekryteringssystem

Emelie Dahl

Refapp/Varbi

Äntligen kan vi dela att vi nu har en integration med Varbi rekryteringssystem på plats som låter våra gemensamma användare enkelt genomföra digital referenstagning med Refapp direkt från sitt vanliga arbetsflöde i Varbi!

 

“Vi är väldigt glada över kopplingen mellan Varbi och Refapp. Med hjälp av digital referenstagning i kombination med kompetensbaserade referensfrågor minskar risken av partiskhet hos den som ska tolka vad som sägs i andra änden av telefonen.

Michaela Digneus

Vi är övertygade om att den här integrationen kommer att spara enormt mycket tid för våra kunder som väljer att aktivera integrationen för digital referenstagning” berättar Michaela Digneus, produktägare på Varbi.”

 
Integrationen är klar och har redan testats och körs av Västra Götalandsregionen. Nu ser vi fram emot att fler av våra användare kan skapa en röd tråd genom hela rekryteringsprocessen och göra effektiv referenstagning med hög validitet.
 
Philip Sjögren

"Vi är oerhört glada för vårt samarbete med Varbi! Med liknande värderingar och arbetssätt som oss på Refapp, och med ett stort fokus på användarvänlighet har vi kunnat bygga en riktigt bra integration tillsammans. Vår ambition är att våra gemensamma kunder enkelt ska kunna göra bättre referenstagning med en högre kvalitet. Genom att koppla på digital referenstagning till användarens vanliga arbetsflöde i Varbi blir processen också smidig och effektiv, fler referenser kan kontaktas och rekryteringsbesluten blir mer träffsäkra!" säger Philip Sjögren, VD och grundare Refapp.

 
 

Om Varbi rekryteringssystem

Varbi levererar ett digitalt rekryteringsverktyg till över 550 företag, kommuner, myndigheter, universitet och organisationer. Rekryteringssystemet används av fler än 60 000 rekryterare och rekryterande chefer, både i Norden och internationellt. Vårt uppdrag är att underlätta din arbetsvardag – det ska vara smidigt att rekrytera.

 

Vill du veta mer om integrationen och digital referenstagning med Refapp? Boka gärna en demo så berättar vi mer!