RecTalks #21: TQ Nordic om tester i rekrytering och hur du förbättrar kandidatupplevelsen

RecTalks, On demand Emelie Dahl

I RecTalks bjuder vi in några av de mest vassa, kunniga och inspirerande personerna i rekryteringsbranschen. Kort, koncist och kul!🔥

I detta avsnitt gästas vi av Hakim Rudels från TQ Nordic. Tillsammans gör vi en djupdykning i tester inom rekrytering och på vilka sätt du kan optimera ditt arbete. Bland annat pratar vi om testernas betydelse för kandidaten och kandidatupplevelsen men även sett ur arbetsgivarens perspektiv. Varför är det viktigt att vara transparent kring hur vi arbetar med tester? Och varför är det avgörande för att bidra till en trygg upplevelse för kandidaten?

Kika på hela avsnittet ovan, prenumerera på kommande avsnitt av RecTalks och kontakta oss gärna om du har frågor om innehållet!

 

Om Hakim Rudels

Hakim Rudels har sedan 2005 haft ledande befattningar i olika organisationer och branscher, och arbetar idag på TQ Nordic (tidigare Talent Q) som kundansvarig och seniorkonsult. Han stöttar och utbildar kunder när de jobbar med TQ Nordics psykometriska testverktyg, relaterat både till rekrytering och utvecklingsinsatser för ledare och medarbetare i olika organisationer.
 

Hakim började redan 2010 med att arbeta fokuserat inom Talent Acquisition och Talent Management på ett mycket framgångsrikt och snabbväxande IT-konsultbolag, där han blev kvar till 2019. Under denna tid har han bland annat haft roller som Head of TA och Head of L&D, där han var med och etablerade både TA-funktioner och ramverk kring performance management, mentorskap och ett omfattande modulärt ledarskapsprogram internationellt.