brooke-cagle-ICTKcvnXx_8-unsplash

Du är i gott sällskap!

Mer än 600 kunder inom offentlig verksamhet, rekryterings- och bemanningsbranschen samt bolag i en rad andra verksamhetsområden använder Refapp dagligen för sina referenstagningar.

Det här säger våra kunder

Joakim Karlsson

Rekryteringschef

" Joakim Karlsson Rekryteringschef Vi på Lernia har använt Refapp i flera år och det är nu ett naturligt steg i våra rekryteringsprocesser. Från att behöva kämpa och arbeta flera timmar per dag med att försöka nå referenser via telefon så har vi nu i de allra flesta fall svar från referenserna inom 24 timmar. Implementeringen av Refapp har både ökat upp den interna effektiviteten samtidigt som det sett till att våra kandidater får återkoppling snabbare."

Pierre Sander

VD Jerrie

"Vi på Jerrie & Maquire tog steget att digitalisera vår referenstagning genom Refapp därför att verktyget hjälper oss att bli ännu mer effektiva och vi har lättare att få kontakt med referenter, även internationellt. Referenterna uppskattar valmöjligheten att i lugn och ro skriva sin referens eller bli uppringda på föreslagen tid. Våra kunder uppskattar också den strukturerade och professionella rapporten."

Magdalena Dahlgren

Manager Volvo Group Recruitment

"Som globalt bolag får vi på Volvo Group Recruitment ofta referenser från alla världens hörn. Refapp underlättar verkligen arbetet i att få in referenstagning över olika tidszoner och sparar oss mycket tid. Att kunna överlämna en snygg, helt transparent och mer objektiv referensrapport till rekryterande chef är också väldigt uppskattat och känns proffsigt!"

Nicole Bellman

HR Manager, Jollyroom

"Vi brukar säga att Refapp jobbar när vi gått hem för dagen, referenserna kan svara när det passar dem och vi kan börja jobba direkt när vi kommer till jobbet. Sparar tid, bra upplevelse för referenter och kandidater samt att det blir tydliga rapporter som chef tar del av."

Julia Femenias-Krohn

Konsultchef, Poolia

"Vi är väldigt nöjda med Refapp. Det är enkelt att använda för både oss som skickar ut refenstagningar samt för mottagaren som ska lämna referensen. Refapp för oss sparar otroligt mycket tid samt gör att varje referenstagning görs på samma sätt och går att jämföra mot varandra."

Josefine Wrannvik

HR affärspartner, Ambea

"Refapp hjälper våra chefer att spara tid samtidigt som vi får en kvalitativ och smidig referenstagning för chef, kandidat och referent. Win win!"

Portrait_Magda_Rosinski

Vill du få en demo av Refapp och se hur digital referenstagning fungerar? Hör av dig så berättar vi gärna mer!

Ett urval av våra kunder

Vi har kunder i en mängd olika sektorer, industrier och länder. Nedan kan du utforska de områden som är intressant och relevanta för er och se om någon i ditt nätverk använder sig av Refapp för sin referenstagning.

Portrait_Emma_Axelsson

Vill du få en demo av Refapp och se hur digital referenstagning fungerar? Hör av dig så berättar vi gärna mer!