Image by Sergey Zolkin

Integrationer

Med våra integrationer är det enkelt att initiera och överblicka dina digitala referenstagningar direkt i ditt ATS-system.

LinkedIn Talent Hub

När du startar referenstagningen i LinkedIn Talent Hub skapar Refapp automatiskt projektet med den aktuella kandidaten. Skicka ut referenstagning via mail eller sms till referenserna och dela sedan enkelt referensrapporten tillbaka till LinkedIn Talent Hub för att ha all information samlad på ett ställe.

Workable

Skapa smidigt mallar för dina referenstagningsprojekt och nyttja ett automatiskt och kompetensbaserat arbetssätt som initieras direkt från ditt konto i Workable. 

Visma Recruit

Med ett knapptryck i Visma Recruit skapar du automatiskt ditt projekt och kandidat i Refapp. Skicka ut dina digitala referenstagningar och få uppdateringar och svaren direkt in i Visma.

Teamtailor

Skapa din referenstagning automatiskt från Teamtailor till Refapp och få löpande uppdateringar om nya händelser i ditt projekt. Svaren får du samlade i en snygg referensrapport att dela via länk.

LI-Logo.png

Lever

Starta din referenstagning inne i Lever, välj projektmall och låt Refapp sköta resten. Svaren samlas i en snygg referensrapport att dela med dina kollegor via länk. 

Talentech

Låt Refapp sköta referenstagningarna hela vägen från att begära in kontaktuppgifter till referenserna till att skicka ut frågeformulär och få svaren samlade i en snygg referensrapport i Talentech. 

Vill du veta mer om våra integrationer? 

Millnet

Millnet erbjuder verksamhetssystem inom områdena bemanning, rekrytering, projekt- och tidsredovisning. Koppla på digital referenstagning med Refapp och skapa en röd tråd genom hela din rekryteringsprocess. 

Ponty

Initiera din referenstagning i Ponty och nyttja ett automatiskt flöde i Refapp. Ponty tillhandahåller ett systemstöd för rekryteringsbolag, executive search och interim. Verktyget omfattar både kandidathantering och ett anpassat CRM- och säljstöd.

intelliplan.png

Jobylon

Jobba på effektivt som du brukar i Jobylon och inititiera dina digitala referenstagningar i Refapp. Få mailnotiser om nya händelser och svaren samlade i en översiktlig rapport som du kan dela med kollegor via länk. 

Varbi

Genomför digital referenstagning med Refapp direkt från Varbi rekryteringssystem. Spara tid och slipp byta mellan flera olika system och få svaren samlade i överskådlig och professionell referensrapport tillgänglig i Varbi. 

Workbuster

Koppla på Refapp som ett steg i ditt vanliga rekryteringsflöde i Workbuster för att enkelt och strukturerat genomföra dina digitala referenstagningar och genera din referensrapport.

Intelliplan

Starta din referenstagning i Intelliplan och ditt referenstagningsprojekt skapas automatiskt i Refapp. Nyttja därefter ett automatiskt flöde från det att du begär in referensernas kontaktuppgifter till det att referensernas svar samlas i referensrapporten.