Hero_integrations

Integrationer

Scrolla ner

Refapp + ATS-system

Vi har byggt integrationer med de mest populära och användbara ATS-systemen i Norden. Allt för att våra kunder ska kunna arbeta med sina processer precis som de gör idag i sina ATS-system men enkelt kunna lägga till digital referenstagning i sin rekryteringsprocess utan att ändra på något annat. 

Refapp har kraftfulla och intuitiva integrationer som gör det superenkelt för er att komma igång med digital referenstagning om ni använder något av nedanstående ATS-system. Vi bygger dessutom ut vår produkt med fler integrationer hela tiden så om du saknar någon, tveka inte att höra av er om den ni använder inte finns med nedan.

Millnet

Millnet erbjuder verksamhetssystem inom områdena bemanning, rekrytering, projekt- och tidsredovisning. Koppla på digital referenstagning med Refapp och skapa en röd tråd genom hela din rekryteringsprocess. 

Teamtailor

Skapa din referenstagning automatiskt från Teamtailor till Refapp och få löpande uppdateringar om nya händelser i ditt projekt. Svaren får du samlade i en snygg referensrapport att dela via länk.

LinkedIn Talent Hub

När du startar referenstagningen i LinkedIn Talent Hub skapar Refapp automatiskt projektet med den aktuella kandidaten. Skicka ut referenstagning via mail eller sms till referenserna och dela sedan enkelt referensrapporten tillbaka till LinkedIn Talent Hub för att ha all information samlad på ett ställe.

Lever

Starta din referenstagning inne i Lever, välj projektmall och låt Refapp sköta resten. Svaren samlas i en snygg referensrapport att dela med dina kollegor via länk. 

Workable

Skapa smidigt mallar för dina referenstagningsprojekt och nyttja ett automatiskt och kompetensbaserat arbetssätt som initieras direkt från ditt konto i Workable. 

Talentech

Låt Refapp sköta referenstagningarna hela vägen från att begära in kontaktuppgifter till referenserna till att skicka ut frågeformulär och få svaren samlade i en snygg referensrapport i Talentech. 

Visma Recruit

Med ett knapptryck i Visma Recruit skapar du automatiskt ditt projekt och kandidat i Refapp. Skicka ut dina digitala referenstagningar och få uppdateringar och svaren direkt in i Visma.

Varbi

Genomför digital referenstagning med Refapp direkt från Varbi rekryteringssystem. Spara tid och slipp byta mellan flera olika system och få svaren samlade i överskådlig och professionell referensrapport tillgänglig i Varbi. 

 

Workbuster

Koppla på Refapp som ett steg i ditt vanliga rekryteringsflöde i Workbuster för att enkelt och strukturerat genomföra dina digitala referenstagningar och genera din referensrapport.

Ponty

Initiera din referenstagning i Ponty och nyttja ett automatiskt flöde i Refapp. Ponty tillhandahåller ett systemstöd för rekryteringsbolag, executive search och interim. Verktyget omfattar både kandidathantering och ett anpassat CRM- och säljstöd.

Intelliplan

Starta din referenstagning i Intelliplan och ditt referenstagningsprojekt skapas automatiskt i Refapp. Nyttja därefter ett automatiskt flöde från det att du begär in referensernas kontaktuppgifter till det att referensernas svar samlas i referensrapporten. 

Jobylon

Jobba på effektivt som du brukar i Jobylon och inititiera dina digitala referenstagningar i Refapp. Få mailnotiser om nya händelser och svaren samlade i en översiktlig rapport som du kan dela med kollegor via länk. 

Recruitee

Starta din referenstagning direkt i Recruitee, välj projektmall och låt Refapp sköta resten. Svaren samlas i en tydlig referensrapport som du kan dela med dina kollegor.

We Select Talent Software

Initiera dina digitala referenstagningar direkt från We Select Talent Software. Få mailnotiser om nya händelser och svaren samlade i en översiktlig rapport som du kan dela med kollegor via länk från Refapp.

Portrait_Radin_Golrokh

Vill du få en demo av Refapp och se hur digital referenstagning fungerar? Hör av dig så berättar vi gärna mer!