20220203_0591

Samarbetspartners

Vår vision att tillhandahålla smarta och användarvänliga digitala tjänster inom rekryterings- och bemanningsområdet. Då behövs strategiska samarbetspartners och kompisar i branschen. Här är våra.

Scrolla ner

Kompetensramverk

Skapa en röd tråd genom hela rekryteringsprocessen genom att använda din testleverantörs kompetensramverk för referenstagningen i Refapp

 
 
alva logo black (002)-1

The ultimate combination of leading psychometrics and modern technology
Created by our team of psychometricians, data scientists, and talent acquisition experts, Alva's psychometric tests combine leading science in psychological measurements with advanced machine learning. Together, they form a platform for candidate assessment that makes hiring better for everyone.

Alva Labs Kriterier kan kopplas på utan kostnad för gemensamma kunder till Refapp och Alva Labs. Kontakta support@refapp.se för att aktivera kriterierna.

🇸🇪  🇬🇧

aon-logo

Aon's lösningar för att bedöma talanger tar den objektiva mätningen av kandidatinformation till nästa nivå. Våra lösningar är varumärkesbyggande, innovativa, engagerande och använder det bästa inom AI och psykometrisk forskning.

Aons kompetensramverk (Shapes och Adept-15) kan kopplas på utan kostnad för gemensamma kunder till Refapp och Aon. Kontakta support@refapp.se för att aktivera kompetensramverket.

🇸🇪  🇳🇴  🇫🇮  🇬🇧

assessio

Assessio jobbar mot vår vision #ZeroTalentWaste för att hjälpa organisationer att göra arbetsmarknaden mer rättvis och mindre diskriminerande. Vi är Nordens ledande assessmentbolag specialiserade inom strategisk HR med digitala lösningar för rekrytering och utveckling. Våra tester och verktyg förutser arbetsprestation, identifierar potential och matchar organisationer med rätt kandidater utifrån värderingar och arbetsroller.

Assessios kan kopplas på utan kostnad för gemensamma kunder till Refapp och Assessio. Kontakta support@refapp.se för att aktivera kompetensramverket.

🇸🇪  🇳🇴  🇬🇧

logohomeofrecruitment
HOME of Recruitment boostar er rekrytering. Vi hjälper er att rekrytera och vi utvecklar ert rekryteringsarbete med rådgivning och utbildning inom kompetensbaserad rekrytering.
 
HOME of Recruitments kompetensramverk kan kopplas på utan kostnad för alla kunder till Refapp. Kontakta support@refapp.se för att aktivera kompetensramverket. 
 
🇸🇪 🇳🇴 🇬🇧
tt-web-logolindelow-and-partners-1

Lindelöw och partners har varit verksamt som konsultföretag med fokus på rekrytering sedan 2000. Malin Lindelöw har en gedigen metodologisk kunskap. Hon är fil.dr. i psykologi från kings College i London och har arbetat med rekryteringsfrågor i över 20 år.

Lindelöw och partners kompetensramverk kan kopplas på utan kostnad för gemensamma kunder till Refapp och Lindelöw och partners. Kontakta support@refapp.se för att aktivera kompetensramverket.

🇸🇪 🇬🇧

logo_master (1)

Vi utvecklar arbetspsykologiska tester och analysverktyg som gör det möjligt för våra kunder att rekrytera rätt person till rätt position på företaget. Att löpande genomföra lyckade rekryteringar är nödvändigt för att organisationen ska prestera bra och för att ditt företag ska nå sina affärsmål.

Masters kompetensramverk kan kopplas på utan kostnad för gemensamma kunder till Refapp och Master. Kontakta support@refapp.se för att aktivera kompetensramverket.

🇸🇪  🇫🇮  🇬🇧

Vänner i Branschen

Ett urval av våra partners och vänner i branschen som alla tillhör marknadens bästa aktörer inom sina respektive områden

recpro_black

RecPro erbjuder branschledande konsulttjänster inom rekrytering och Employer Branding. Vi har lång erfarenhet av att hjälpa såväl startups som stora börsnoterade bolag att lyckas med sin rekrytering. Oavsett kundens nuvarande situation kan vi träffsäkert presentera lösningar som passar det kortsiktiga behovet, såväl som den långsiktiga målbilden. Genom kompetensdelning och kunskapsöverföring bidrar vi till att utveckla synen på rekrytering för kunder, branschkollegor och marknaden i stort.

trustcruit-logo (2) 2

Trustcruit collects feedback from your candidates in 5 steps of the recruitment process; after application, after interviews, after rejection, onboarding and hiring manager follow up. Collecting feedback will help you work data-driven, benchmark your performance and improve your recruitment process. Average Trustcruit client improves their recruitment process 7,3-8,0 point in Net Promoter Score during the first 12 months.

GreatPeople-Logo-black

Tipsrekryteringsplattformen för att hitta bra kandidater via dina kollegor. Greatpeople kommer hjälpa dig rekrytera smartare och stärka ert företags tipskultur. Vår plattform kommer engagera dina kollegor att tipsa, strukturera sättet du hanterar tips, förenkla internrekrytering och minska dina rekryteringskostnader. För dina kollegor är det enkelt att använda, ett tips tar mindre än 30 sekunder.

logo transp-1

Hubert använder AI-teknik för att automatisera tidiga skeden av urvalsprocessen och gör det möjligt för talangfulla rekryteringsteam att använda sin tid där den är bäst.

Rekrytering av ingångsjobb kan vara en skrämmande uppgift eftersom ansökningarna ofta uppgår till 300-400 för en enskild ledig tjänst.

Använd Hubert för att automatisera din första screening från ansökan ner till en shortlist av de mest lovande kandidaterna.

Portrait_Linda_Svaläng

Vill du få en demo av Refapp och se hur digital referenstagning fungerar? Hör av dig så berättar vi gärna mer!