Webbplats hero image (29)

Samarbetspartners

Vår vision att tillhandahålla smarta och användarvänliga digitala tjänster inom rekryterings- och bemanningsområdet. Då behövs strategiska samarbetspartners och kompisar i branschen. Här är våra.

Kompetensramverk

Skapa en röd tråd genom hela rekryteringsprocessen genom att använda din testleverantörs kompetensramverk för referenstagningen i Refapp

alva logo black (002)-1

The ultimate combination of leading psychometrics and modern technology
Created by our team of psychometricians, data scientists, and talent acquisition experts, Alva's psychometric tests combine leading science in psychological measurements with advanced machine learning. Together, they form a platform for candidate assessment that makes hiring better for everyone.

logo-aon@2x

Aon's lösningar för att bedöma talanger tar den objektiva mätningen av kandidatinformation till nästa nivå. Våra lösningar är varumärkesbyggande, innovativa, engagerande och använder det bästa inom AI och psykometrisk forskning.

assessio

Assessio jobbar mot vår vision #ZeroTalentWaste för att hjälpa organisationer att göra arbetsmarknaden mer rättvis och mindre diskriminerande. Våra tester och verktyg förutser arbetsprestation, identifierar potential och matchar organisationer med rätt kandidater utifrån värderingar och arbetsroller.

assessfirst logo

Oavsett om det handlar om att anställa nya talanger, utveckla befintliga medarbetare eller hantera intern rörlighet ger AssessFirst dig den insikt du behöver för att fatta de bästa besluten, i varje steg av arbetsprocessen.

Namnlös design (47)
Bryq är en talent intelligence lösning som hjälper dig att förändra ditt sätt att rekrytera och hantera talanger. Använd objektiv data och psykologi för att minska bias i rekryteringsprocessen, främja intern rörlighet och utveckla er företagskultur.
logohomeofrecruitment
HOME of Recruitment boostar er rekrytering. Vi hjälper er att rekrytera och vi utvecklar ert rekryteringsarbete med rådgivning och utbildning inom kompetensbaserad rekrytering.
tt-web-logolindelow-and-partners-1

Lindelöw och partners har varit verksamt som konsultföretag med fokus på rekrytering sedan 2000. Malin Lindelöw har en gedigen metodologisk kunskap. Hon är fil.dr. i psykologi från kings College i London och har arbetat med rekryteringsfrågor i över 20 år.

logo_master (1)

Vi utvecklar arbetspsykologiska tester och analysverktyg som gör det möjligt för våra kunder att rekrytera rätt person till rätt position på företaget. Att löpande genomföra lyckade rekryteringar är nödvändigt för att organisationen ska prestera bra och för att ditt företag ska nå sina affärsmål.

SHL-logo-colour-update-1

SHL’s science and technology maximizes the potential of your company’s greatest asset – your people. From Talent Acquisition to Talent Management we help you create the diverse, agile, and innovative workforce you need to succeed in an unpredictable environment.

TQ_logo

TQ Nordic (tidigare Talent Q) erbjuder forskningsbaserade psykometriska tester som ger organisationer bästa förutsättningar att rekrytera rätt samt verktyg och lösningar för att utveckla individer och grupper. Tillsammans med våra kunder verkar vi för att varje medarbetare och ledare ska komma till sin bästa rätt och på ett hållbart sätt skapa värde för sin organisation. 

Kompetensramverket PQ38 finns mappat i Refapp.

Kopia av Team refapp is growinG (3)
Vill du veta mer om hur digital referenstagning fungerar? Hör av dig så berättar vi!

Vänner i Branschen 

Ett urval av våra partners och vänner i branschen som alla tillhör marknadens bästa aktörer inom sina respektive områden

logo transp-1

Hubert använder AI-teknik för att automatisera tidiga skeden av urvalsprocessen och gör det möjligt för talangfulla rekryteringsteam att använda sin tid där den är bäst.

Recpro_logga_svg

RecPro erbjuder branschledande konsulttjänster inom rekrytering och Employer Branding. Vi har lång erfarenhet av att hjälpa såväl startups som stora börsnoterade bolag att lyckas med sin rekrytering. Oavsett kundens nuvarande situation kan vi träffsäkert presentera lösningar som passar det kortsiktiga behovet, såväl som den långsiktiga målbilden. 

RI_RekSigil_Tl_L

Rekryteringsinstitutet är en oberoende aktör som granskar urvals- och rekryteringsprocesser med syfte att främja fördomsfria processer och en rättvis, jämlik och inkluderande arbetsmarknad. Partnerskapet mellan Refapp och Rekryteringsinstitutet är otroligt viktigt för oss då rekryteringsbranschen behöver en objektiv tredjepartsaktör som kan hjälpa företag och organisationer att välja kvalitetssäkrade tjänster och produkter.

Remote_Logo_Horizontal_Purple_RGB

Remote hjälper företag i alla storlekar att betala och hantera heltidsanställda och kontraktsanställda
arbetstagare runt om i världen. Vi tar hand om internationella löner, förmåner och skatter,
aktieoptioner och efterlevnad i dussintals länder.

pharus tech logo
Pharus Tech är framtidens sätt att hitta och utveckla kompetens. Vår lösning identifierar, kvalificerar och matchar kandidater som uppfyller dina kriterier och är intresserade av ditt jobb – på väldigt kort tid! Detta är tack vare kombinationen av ny teknik inom AI tillsammans med hög kunskap inom Talent Aquisition.
trustcruit-logo (2) 2

Trustcruit samlar in feedback från dina kandidater i fem steg av rekryteringsprocessen. Genom att samla in feedback kan du arbeta datadrivet, jämföra dina resultat och förbättra din rekryteringsprocess. En genomsnittlig Trustcruit-kund förbättrar sin rekryteringsprocess med 7,3-8,0 poäng i Net Promoter Score under de första 12 månaderna.