20220203_0591

Samarbetspartners

Vår vision att tillhandahålla smarta och användarvänliga digitala tjänster inom rekryterings- och bemanningsområdet. Då behövs strategiska samarbetspartners och kompisar i branschen. Här är våra.

Scrolla ner

Kompetensramverk

Skapa en röd tråd genom hela rekryteringsprocessen genom att använda din testleverantörs kompetensramverk för referenstagningen i Refapp

 
 
alva logo black (002)-1

The ultimate combination of leading psychometrics and modern technology
Created by our team of psychometricians, data scientists, and talent acquisition experts, Alva's psychometric tests combine leading science in psychological measurements with advanced machine learning. Together, they form a platform for candidate assessment that makes hiring better for everyone.

Alva Labs Kriterier kan kopplas på utan kostnad för gemensamma kunder till Refapp och Alva Labs. Kontakta support@refapp.se för att aktivera kriterierna.

🇸🇪  🇬🇧

logo-aon@2x

Aon's lösningar för att bedöma talanger tar den objektiva mätningen av kandidatinformation till nästa nivå. Våra lösningar är varumärkesbyggande, innovativa, engagerande och använder det bästa inom AI och psykometrisk forskning.

Aons kompetensramverk (Shapes och ADEPT-15) kan kopplas på utan kostnad för gemensamma kunder till Refapp och Aon. Kontakta support@refapp.se för att aktivera kompetensramverket.

🇸🇪  🇳🇴  🇫🇮  🇬🇧

assessio

Assessio jobbar mot vår vision #ZeroTalentWaste för att hjälpa organisationer att göra arbetsmarknaden mer rättvis och mindre diskriminerande. Vi är Nordens ledande assessmentbolag specialiserade inom strategisk HR med digitala lösningar för rekrytering och utveckling. Våra tester och verktyg förutser arbetsprestation, identifierar potential och matchar organisationer med rätt kandidater utifrån värderingar och arbetsroller.

Assessios kan kopplas på utan kostnad för gemensamma kunder till Refapp och Assessio. Kontakta support@refapp.se för att aktivera kompetensramverket.

🇸🇪  🇳🇴  🇬🇧

logohomeofrecruitment
HOME of Recruitment boostar er rekrytering. Vi hjälper er att rekrytera och vi utvecklar ert rekryteringsarbete med rådgivning och utbildning inom kompetensbaserad rekrytering.
 
HOME of Recruitments kompetensramverk kan kopplas på utan kostnad för alla kunder till Refapp. Kontakta support@refapp.se för att aktivera kompetensramverket. 
 
🇸🇪 🇳🇴 🇬🇧
tt-web-logolindelow-and-partners-1

Lindelöw och partners har varit verksamt som konsultföretag med fokus på rekrytering sedan 2000. Malin Lindelöw har en gedigen metodologisk kunskap. Hon är fil.dr. i psykologi från kings College i London och har arbetat med rekryteringsfrågor i över 20 år.

Lindelöw och partners kompetensramverk kan kopplas på utan kostnad för gemensamma kunder till Refapp och Lindelöw och partners. Kontakta support@refapp.se för att aktivera kompetensramverket.

🇸🇪 🇬🇧

logo_master (1)

Vi utvecklar arbetspsykologiska tester och analysverktyg som gör det möjligt för våra kunder att rekrytera rätt person till rätt position på företaget. Att löpande genomföra lyckade rekryteringar är nödvändigt för att organisationen ska prestera bra och för att ditt företag ska nå sina affärsmål.

Masters kompetensramverk kan kopplas på utan kostnad för gemensamma kunder till Refapp och Master. Kontakta support@refapp.se för att aktivera kompetensramverket.

🇸🇪  🇫🇮  🇬🇧

assessfirst logo

Oavsett om det handlar om att anställa nya talanger, utveckla befintliga medarbetare eller hantera intern rörlighet ger AssessFirst dig den insikt du behöver för att fatta de bästa besluten, i varje steg av arbetsprocessen.

Besök AssesFirst för mer information.

🇬🇧 🇫🇷

bryq-logo
Bryq är en talent intelligence lösning som hjälper dig att förändra ditt sätt att rekrytera och hantera talanger. Använd objektiv data och psykologi för att minska bias i rekryteringsprocessen, främja intern rörlighet och utveckla er företagskultur.

Genom att använda Bryq tillsammans med Refapp får du tillgång till ett färdigt frågebatteri baserat på Bryq-ramverket. Detta gör det möjligt att göra en 360-graders utvärdering av dina kandidater och samtidigt säkerställa en röd tråd genom rekryteringsprocessen.

Vänner i Branschen

Ett urval av våra partners och vänner i branschen som alla tillhör marknadens bästa aktörer inom sina respektive områden

Remote_Logo_Horizontal_Purple_RGB

Remote hjälper företag i alla storlekar att betala och hantera heltidsanställda och kontraktsanställda
arbetstagare runt om i världen. Vi tar hand om internationella löner, förmåner och skatter,
aktieoptioner och efterlevnad i dussintals länder.

Följ länken till Remote för att få reda på mer och få 30 % rabatt på deras tjänst.

logo transp-1

Hubert använder AI-teknik för att automatisera tidiga skeden av urvalsprocessen och gör det möjligt för talangfulla rekryteringsteam att använda sin tid där den är bäst.

Rekrytering av ingångsjobb kan vara en skrämmande uppgift eftersom ansökningarna ofta uppgår till 300-400 för en enskild ledig tjänst.

Använd Hubert för att automatisera din första screening från ansökan ner till en shortlist av de mest lovande kandidaterna.

Recpro_logga_svg

RecPro erbjuder branschledande konsulttjänster inom rekrytering och Employer Branding. Vi har lång erfarenhet av att hjälpa såväl startups som stora börsnoterade bolag att lyckas med sin rekrytering. Oavsett kundens nuvarande situation kan vi träffsäkert presentera lösningar som passar det kortsiktiga behovet, såväl som den långsiktiga målbilden. 

trustcruit-logo (2) 2

Trustcruit samlar in feedback från dina kandidater i fem steg av rekryteringsprocessen. Genom att samla in feedback kan du arbeta datadrivet, jämföra dina resultat och förbättra din rekryteringsprocess. En genomsnittlig Trustcruit-kund förbättrar sin rekryteringsprocess med 7,3-8,0 poäng i Net Promoter Score under de första 12 månaderna.

GreatPeople-Logo-black

Tipsrekryteringsplattformen för att hitta bra kandidater via dina kollegor. Greatpeople kommer hjälpa dig rekrytera smartare och stärka ert företags tipskultur. Vår plattform kommer engagera dina kollegor att tipsa, strukturera sättet du hanterar tips, förenkla internrekrytering och minska dina rekryteringskostnader. För dina kollegor är det enkelt att använda, ett tips tar mindre än 30 sekunder.

RI_RekSigil_Tl_L

Rekryteringsinstitutet är en oberoende aktör som granskar urvals- och rekryteringsprocesser med syfte att främja fördomsfria processer och en rättvis, jämlik och inkluderande arbetsmarknad. Partnerskapet mellan Refapp och Rekryteringsinstitutet är otroligt viktigt för oss då rekryteringsbranschen behöver en objektiv tredjepartsaktör som kan hjälpa företag och organisationer att välja kvalitetssäkrade tjänster och produkter.

Kopia av Team refapp is growinG (3)

Vill du få en demo av Refapp och se hur digital referenstagning fungerar? Hör av dig så berättar vi gärna mer!